K2 Filter & Search: No Search results

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
We have installed and configured the K2 Filter Module to show results from one category by AJAX display, but while the extrafield filter selections are visible (hence the module is publsihed correctly) it never shows any search results nor does it show all items from the categorie when no filter is selected.
Joomla version: current (3.8.12), K2 Version also current;
there are no javascript errors, etc in the browsers dev tool console.

We have tried all different setting (from generic template to category, ajax disabling, etc) but nothing worked.

Any advise?

best regards,
jonathan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Jonathan.

It is strange issue. Did you tried to re-install the filter plugin part? Can you send me a link to your site for check it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
hi, thanks for the fast reply, which is even more appriciated since it is a little urgent to get the filter section up an running:)

I have double checked: the plugin and module both are installed and published.
I have reinstalled the plugin but same behavior.
I send you the link the the page's section in a PM along with a user account to login in.

Thanks
and best regards,
Jonathan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Jonathan,

Ok, thank you.

I've checked your site, and it looks like you disabled submit button. But, in this case, it is required to enable 'Automatic form submit' parameter, for be able to submit a form. Please, try to check it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hi,
we have switched on "Automatic submit" and AJAX "Yes" and now it does simply show a big spinner icon when selecting something like e.g. setup, which spinns forever.

We also would like to have all available items visible in the beginning like in the demo, not just an empty page - but the module is not displaying the items from the configured categories from the start,

best regards,
Jonathan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Jonathan,

Sorry, but ajax mode not working fine with some site templates, it generates 'addCustomTag' error.
You can fix it by this way:
Go to modules\mod_k2_filter\tmpl\Default\elements\ and rename ajax_results.alt.php to ajax_results.php (replace standard file).

In the module demo, it is just K2 category page used as menu item for initial page. Please, try to add this menu item and place the module on this page. Also, you will need to adjust 'Itemid for search results page' parameter and select this new created menu item.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Sadly this is not working either.
I also tried to link the menue Item to a category as you described but this makes also no real sense to me, since the category items are shown and the results container is there (empty as before)

We have your module working on another website (but an older version we bought a year ago or so), where we just set it up like that:
menue item > links to k2 item
module > displayed below
it shows all the items there as it should until a filter is applied.

br,
jonathan

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Jonathan.

I've checked your site and I am not see that new file applied. Please, if you use Selectize template, then you need to use related template folder instead of Default - modules\mod_k2_filter\tmpl\Selectize

On 'All Features' menu item, I see items list now and filter module bellow. Why it is not useful for you?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hi molotow,
sorry for the late reply, we have been out for field work - but the problem at "all features" in the provided page still persists.

We have again tried everthing - but cant get the module to work.
1) it displays nothing below, the target div is there (please see attached screenshot)
2) when making a selection > the result is always "undefined" - what does that mean?

please assist, we should get this module up and running soon.

"On 'All Features' menu item, I see items list now and filter module bellow. Why it is not useful for you?"
Are you seeing items from start? Can you post a screenshot perhaps, that would be helpful to know we talk of the same thing,

* Replacement of ajax_results.php file:
this has been done (i just checked again in the ftp)

* the sub-template is set to "default" not selectize. With the Selectize template, the module doesnt work either. There is an indefinity big spinner in the middle of the page and nothing is happening. It also seems there is a internal server error with the template (please see screenshot 2)
When renaming the ajax_results file in the Selectize subfolder, this behavior is gone but then the module is just showing "undefined" again.

thanks and best regards,
Jonathan, SPOTTERON
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Jonathan.

I can't find a link to your site, can you send it?

You wrote, that the sub-template is set to "default" not selectize. But, then you wrote - When renaming the ajax_results file in the Selectize subfolder, this behavior is gone. But, if you use default template, then Selectize template files can't do any thing. Please, use only related folder with your current configuration.