Joomla Articles Good Search module

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
It works, thanks.
I will also test and think I will pay for this extension. Thank you very much.



P. S. You are an amazing developer, and it seems to me the only one who gives the opportunity to use and test your extensions for free. The question is out of curiosity, but many, especially from Russia, take the extension, use it and then do not pay, and you know this, but you still give it to download for free, why?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Ok, great.

Thank you :)

Free trial helps you to better understand how this works.
Also, it is just because I can't earn to much on this, Joomla traffic is low now.
I am not in a fury if somewho using it for free, but I will be very glad if you buy it and support me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello!
Another question came up before buying. Is it possible somehow, through the code or in the filter settings, not to clear the HTML tags when displaying the result.
In my article-introtext text, picture, link, paragraph tags, hyphenation and on the blog category page it looks great, but when you start using the filter, it clears all tags and inserts in solid text, or where there was <a> <img > </a>, for some reason I did <img> <a> </a>.
As I understand it, this cannot be done through the settings, maybe you can fix the code?

It's just that this is a very important point for me, and the last one at the moment, otherwise the filter suits me and my customer is ready to pay for the module if it turns out to fix this problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Pavel.

Please, it can be fixed in this template file (you need override it first) :
plugins\system\plg_articles_good_search\template\com_content\gsearch_blog_item.php

You can find and remove lines with "strip_tags" function or add allowed tags.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Thanks for the answer, added p, img, span tags and it partially helped. A couple more questions:

1. How to create an override? This plugin does not appear in the template settings. How to correctly write the path to the given file site \ templates \ shaper_helixultimate \ html \?

2. Tags have appeared, but the image is still a problem. I need the displayed image to be a link to an article, can this be done?

I wrote <a href="moscow/anastasiya"> <img src = "images / anketa / anastasia / 1.jpg" alt = "" /> </a> in the material itself in introtext and it works in the category block menu. But when I start applying the filter, I get the following:
<img src = "http: //localhost/massage//images/anketa/anastasia/1.jpg" alt = "">
<a href="/massage/moscow/anastasiya"> <img src = "/ images / anketa / anastasia / 1.jpg" alt = ""> </a>
That is, as I understand it, the plugin takes the picture itself, and cuts the src path for my picture, since it does not substitute the site.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Pavel.

Template files located here - plugins/system/plg_articles_good_search/template/com_content/
Search results template files can be overrided in this folder - /templates/your_template/html/com_content/ (need to copy all template files)

You can adjust search results template in "Search results template parameters" section.
Try to change images parameters and disable intro text limit (set to 0).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hi, thanks for the answer, but I found another solution that worked for me!

Faced a new problem. malemassage.ru my site, when the module works in Ajax mode, then on the blog page when switching to the second page (pagination) with materials template positions are duplicated and modules are displayed twice. If you turn off Ajax and switch to normal mode, there is no such problem.

clip2net.com/s/4a7LRzo
The screenshot shows that when switching to the second page, footer appeared again, the same with the rest of the positions in the template, as if it duplicates them.


But I would like to use Ajax. What could be the problem?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Pavel.

I looks fine for me on your site.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Are you looking at it in search results or on a blog page (we don't use a filter)?
The problem is precisely in the second, when you do not click on the filter, but simply switch pages on the page (such as Category Blog) and this problem appears.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

#
Hello, Pavel.

Yes, I see.

Please, try to modify this file:
mod_articles_good_search\tmpl\Default\elements\ajax_search.php

Need to fix this part:
jQuery('body').on("click", "<?php echo $ajax_container; ?> .pagination a", function() {

Try tp replace with:
jQuery('body').on("click", "<?php echo $ajax_container; ?> .blog-gsearch .pagination a", function() {